Ova fotografija dokazuje da je glumica ipak bila u vezi sa slavnim pevačem?

Izvor: B92, 23.Maj.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova fotografija dokazuje da je glumica ipak bila u vezi sa slavnim pevačem?

Slavni pevač Mobi začudio se kada je čuo da ga je glumica Natali Portman opisala kao "jezivog starijeg muškarca" i da uporno tvrdi da nikada nisu bili u vezi.

Pevač je nedavno objavio memoare u kojma opisuje svoj uspon i pad, a u kojima se navodi i navodna kratka veza sa slavnom glumicom. Ona je tada imala 20, a on 33 godine.

Međutim, ona kaže da to nije istina i da su se upoznali kad je ona tek napunila 18 godina, nedugo nakon što je maturirala 1999. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mobi je priznao da se to dogodilo 1999. kad je imala "jedva" 18, ali je insistirao na tome da su bili u romantičnoj vezi.

"Nedavno sam pročitao trač u kojem Natali Portman kaže da nikad nismo izlazili. To me zbunilo jer jesmo. I nakon što smo kratko izlazili 1999, ostali smo prijatelji godinama. Sviđa mi se Natali, poštujem njenu inteligenciju i aktivizam", napisao je na Instagramu.

"Ali, da budem iskren, ne mogu da shvatim zašto bi pokušala lažno da prikaže istinu o našem (iako kratkom) odnosu", dodao je, objasnivši kako u njegovoj knjizi "Then if Fell Apart" sve piše tačno, uz brojne fotografije kao dokaze.

Dodao je i da u potpunosti poštuje potencijalno žaljenje glumice jer je izlazila s njim ("Da budem iskren, i ja bih verovatno žalio što sam izlazio sa sobom."), ali i da to ne menja stvarne činjenice o njihovoj kratkoj romantičnoj istoriji.

Natali Portman tvrdi da je to Mobijev način da proda što više knjiga. U svojoj knjizi Mobi priznaje i da je glumici laknulo kad je prekinula njihovu "vezu". Piše i da ju je posetio kad je studirala na Harvardu te su se "ljubili ispod vekovima starih hrastova".

U memoaimau Mobi piše i da je imao visoka očekivanja od "noći votke i seksa" s Lanom del Rej 2006. kad je imala 20, a on 40 godina. Otkrio je da nije želela seks s njim jer je čula da je promiskuitetan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.