Ova emisija prvi put će uključiti lezbejski par: Nadaju se da će zvezda pristati da učestvuje

Izvor: B92, 10.Jun.2020, 21:00

Ova emisija prvi put će uključiti lezbejski par: Nadaju se da će zvezda pristati da učestvuje

Producenti plesne emisije "Strictly Come Dancing" razmatraju mnoge zvezde koje bi mogle da učestvuju kao jedna polovina lezbejskog ili biseksualnog para.

"Plan je da imamo istopolni par sa dve žene. Na "Dancing On Ice" su bila dva muškarca, pa bi bilo dobro ponuditi nešto drugačije i gurati granice", navode producenti.

"Ali svi profesionalci, muški i ženski, rekli su da će im biti drago da budu upareni sa nekim svog pola", dodali su u saopštenju.

A >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već imaju favoritkinje za to mesto.

Zvezda serije "X Files", Džilijan Anderson, koja je inače biseksualka, na samom je vrhu liste i prema navodima medija, kreativci iza emisije su naveli nju kao "izbor iz snova".

Odmah iza nje je pop zvezda Džesi Džej ali i pevačica Čelsi Grajms ili voditeljka Stef Mekgovern.

Prošle godine, "Strictly Come Dancing" je u grupnoj plesnoj tački uključio i istopolni par - i primio je 189 žalbi.

Tačka profesionalnih plesača Johanesa Radeba i Gracijana di Prime, koji su plesali tokom nastupa pevačice Emili Sande, neki su smatrali "uvredljivim".

BBC je tom prilikom rekao da je ovo "inkluzivni šou" i da je ponosan na "spornu" tačku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.