Ova devojka je inspiracija: izgubila je 60 kilograma za 12 meseci

Izvor: Savršena.com, 14.Feb.2018, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova devojka je inspiracija: izgubila je 60 kilograma za 12 meseci

Džosi Desgrand je sa samo 16 godina imala čak 120 kilograma. Ta činjenica, kao i da se bližilo matursko veče, Džosi je bila dovoljna prekretnica u životu.

Rešila je da skine suvišne kilograme i to bez ikakvih pilula ili operacije. A evo i kako je uspela:
– U potpunosti sam izbacila šećere, ugljene hidrate, hleb, jedem manje porcije i neprerađenu hranu. Pre mršavljenja, konstantno sam se vraćala po repete.
Ni kada je smršala, nije odustala od >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << zdrave ishrane. Kako kaže, dezert nije jela čak ni na maturskoj večeri na kojoj je blistala u divnoj crvenoj haljini.

Džosi sada uspešno vodi svoj Instagram profil, na kojem motiviše ljude da smršaju, kao i ona. Postavlja slike pre i posle transformacije, kao i neke zdrave recepte. Planira da sve recepte skupi i uskoro objavi knjigu.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.