Otac i majka napravili lažni profil na Instagramu i testirali ćerku

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 10:32

Otac i majka napravili lažni profil na Instagramu i testirali ćerku

Devojčica Maraja je smatrala da će biti sigurna ako se nađe sa nepoznatom osobom u parku.

Roditelji Liza i Mark Širks iz Kalifornije prevarili su svoju ćerku nakon što su otkrili da se nalazi sa strancima koje upoznaje preko interneta.

Roditelji su bili uplašeni i užasnuti ovim saznanjem i momentalno su svoju ćerku Maraju naučili lekciji. Učestvovali su u jednoj emisiji i zajedno sa voditeljem koji je stručnjak za mreže na internetu napravili plan. Otvorili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su lažni profil na Instagramu navodnog tinejdžera sa interesima sličnim onim njihove ćerke.

Lažni momak joj je poslao poruku, a ona mu je odmah odgovorila i pristala na sastanak u obližnjem parku. Kada je došla u park, tamo je nije dočekao on, već voditelj Eliot, koji se pretvarao da je jedan njegovih prijatelja. Brzo je nagovorio devojku da se nađu sa mladićem, a ogorčeni roditelji su posmatrali iz prikrajka:

"Vruće je za šetnju. Ako želiš, možemo da uskočimo u kombi, treba nam malo do tamo", rekao joj je Eliot, a Maraja je odmah pristala. U tom trenutku pojavili su se njeni roditelji.

Počela su pitanja: "Shvataš li da si upravo ušetala u smrtnu zamku? Da li ti razmišljaš uopšte? Kako si mogla da učiniš nešto ovako glupo?", pitali su zabrinuto roditelji. Maraja je smatrala da će biti sigurna ako se nađu u parku.

"Želim da znam da si sigurna. Lepa si devojka, puno je jezivih ljudi koji će pokušati da te namame", rekla joj je majka. Maraja je počela da plače i priznala je da je pogrešila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.