Osvojila je NAJPOŽELJNIJEG MUŠKARCA Holivuda: jedna PLASTIČNA OPERACIJA dala je vetar u leđa njenoj karijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 14:22

Osvojila je NAJPOŽELJNIJEG MUŠKARCA Holivuda: jedna PLASTIČNA OPERACIJA dala je vetar u leđa njenoj karijeri

Plavokosu lepoticu i modnu ikonu proslavila je uloga u popularnoj tinejdžerskoj seriji "Gossip Girl".

Blejk Lajvli je 33-ogodišnja američka glumica, poznata i kao supruga Rajana Rejnoldsa s kojim ima tri ćerke.

Plavokosu lepoticu i modnu ikonu proslavila je uloga u popularnoj tinejdžerskoj seriji "Gossip Girl", ali kasnije je ostvarila još neke upečatljive uloge, ipak ništa nije nadmašilo onu iz spomenute serije.

Blejk je otvoreno priznala i operaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nosa koja je njen izgled u potpunosti promenila na bolje i dala vetar u leđa njenoj karijeri, a s holivudskim miljenikom Rajanom Rejnoldsom upoznala se 2010. na setu filma "Green Lantern". Ipak, među njima je zaiskrilo tek kasnije.

A post shared by Blake Lively (@blakelively.hairstyle)

Naime, tada je Rajan još uvek bio u braku sa Skarlet Johanson, dok je Blejk bila u vezi s Penom Badglejem, kolegom iz serije "Tračara".

Krajem iste godine Rajan je podneo zahtev za razvod braka, dok je Blejk prekinula vezu. Glumica je leto 2011. provela u zagrljaju holivudskog zavodnika Leonarda DiKaprija, ali očito im nije bilo suđeno.

A post shared by Blake Lively Reynolds|FANPAGE (@blake.liively)

Deo 2011. Rajan i Blejk su promovisali film, a na premijeri su delovali poprilično bliski. U intervjuu koji je dao godinama kasnije, glumac je opisao jedan dvostruki sastanak na kom su bili.

- Tada smo bili prijatelji. Sećam se da smo godinu nakon "Green Lanterna" oboje bili sami. Otišli smo na dvostruki dejt. Ona je tamo bila s drugim tipom, a ja s drugom devojkom. To je bio najneprijatniji sastanak (iz naše perspektive) verovatno zato što su među nama buknule varnice - otkrio je Rajan jednom prilikom.

A post shared by Blake Lively Reynolds|FANPAGE (@blake.liively)

A osim što su njih dvoje jedan od omiljenih holivudskih parova, Blejk je i jedna od najbolje obučenih dama u Holovudu. Njena glamurozna izdanja teško se zaboravljaju, a nadamo se da ćemo je uskoro viđati ponovno u njima, kada se situacija poboljša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.