Oporavite svoju kožu uz ova 3 proizvoda

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2019, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oporavite svoju kožu uz ova 3 proizvoda

Zbog svakodnevnog stresa i manjka slobodnog vremena, često zaboravimo na negu naše kože. Međutim ovi saveti za negovanje su jednostavni i ne zahtevaju puno truda ni vremena. Treba samo da ih nanesete na lice i pravac krevet.

Ove proizvode uvrstite u svoju večernju rutinu i vaša koža će vam biti zahvalna.

Posle čišćenja kože ili kada osetite umor, jednostavno naprskajte i osvežite svoje lice termalnom vodom. Ova voda pruža osećaj svežine i hidrira kožu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Ovaj proizvod oslobodiće vas podočnjaka i osvežiće vaše lice, ali i hidrirati kožu ispod očiju koja je osetljiva.

Ove maske nanose se pre spavanja i ostaju na licu, kako bi tokom noći delovale. Kada se probudite, koža  lica biće zdrava i sjajna.

Beli vazelin odličan je u borbi protiv suve i ispucale kože celog tela. Da bi dejstvo bilo jače namažite ga pred spavanje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.