Opasni novi trend vlada među ljubiteljima tetovaža jer su pronašli najopasniji deo tela za tetoviranje (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2019, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasni novi trend vlada među ljubiteljima tetovaža jer su pronašli najopasniji deo tela za tetoviranje (FOTO)

Razumljivo je da volite tetoviranje, ali ni u čemu ne treba preterivati. Novi opasni trend uključuje tetovaže na vašim kapcima. Da li biste pristali na to?

Minijaturne tetovaže sada moraju postati još minijaturnije, jer se rade na kapcima.

Ovaj novi trend je i bolan i prilično opasan. Međutim, ljude to ne sprečava da masovno sprovode svoje tatoo namere u delo.

Samo u poslednjih nedelju dana na desetine tetovaža na kapcima je svanulo na Instagramu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dizajn se može videti samo kada se oči u potpunosti zatvore.

In order to be irreplaceable, one must always be different. #dreadjourney #hair #style #dreadlocks #black #beard #beardgang #love #longhair #beardsofinstagram #dreadhead #bearded #handsome #nice #loclivin #locjourney #plugs #gauges #naturalhair #natural #tattoos #eyelidtattoo #inktober #ink

Објава коју дели Z. #Hendo (@2strandkillah) дана 12. Нов 2018. у 6:15 PST

Najpopularnije je nešto ispisati na kapcima. Ono što se izdvaja je to što su poruke uglavnom iz dve reči, od čega je jedna ispisana na jednom, a druga na drugom kapku.

Postoje i oni koji biraju minijaturne simbole koji im nešto znače u životu.

New piercings!! I'm not sure if anyone noticed or if I said anything but I took out my two nose rings and now I have my septum and other left dimple done! excitteddddddddd. Two piercings I've always wanted but said I'd never get for stupid reasons so I am SO happy I finally have them feels good. #piercings #newpiercings #septum #septumpiercing #dimple #dimplepiercing #dimples #opals #facialpiercings #girlswithpiercings #eyelidtattoo

Објава коју дели MUA & Published Model (@vidamechelle) дана 5. Нов 2016. у 7:33 PDT

Kao što ste verovatno i pretpostavili, tetoviranje kapaka je prilično rizičan poduhvat. Čim je oblast osetljivija, to je i ceo proces bolniji.

Ovaj deo tela teže zarasta i skloniji je infekcijama.

Tako da bi trebalo da razmislite dva puta pre nego što se odlučite za tetoviranje kapaka, ma koliko bilo privlačno i u trendu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.