Ona je trenutno NAJPOPULARNIJA TRUDNICA U HOLIVUDU, a od zaove je dobila G-R-O-Z-A-N poklon i svima javno pokazala ovu BRUKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je trenutno NAJPOPULARNIJA TRUDNICA U HOLIVUDU, a od zaove je dobila G-R-O-Z-A-N poklon i svima javno pokazala ovu BRUKU!

Fuj, šta je ovo?!

Komičarka Ejmi Šumer sitno broji do porođaja, a nedavno je organizovala popularni “baby shower” - zabavu na kojoj se daruje buduće novorođenče.

Šarmantna glumica otkrila je i od koga je dobila najkreativniji poklon, a njime se pohvalila i na Instagramu.

@amyschumer је поделио/ла објаву дана 28. Јан 2019. у 3:12 PST

Reč je o vrlo originalnoj torti koju je za Ejmi osmislila sestra njenog supruga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a koja prikazuje vaginu žene u toku porođaja, i to vrlo eksplicitno - do te mere da iz nje izviruje bebina glava.

- Moja zaova iznenadila me je ovom groznom tortom. Ne mogu dovoljno da joj zahvalim, tako da joj neću zahvaliti uopšte. Moli Fišer, sa tobom nešto ozbiljno nije u redu i volim te - napisala je 37-godišnja plavuša.

@amyschumer је поделио/ла објаву дана 13. Јан 2019. у 5:05 PST

Šumerova je, poznata po specifičnom smislu za humor, pa nas ne čudi što ju je ovaj poklon oduševio, ali izgleda da je ova šala i drugima bila simpatična, pa je fotografija dobila gotovo pola miliona lajkova za samo jedan dan.

Kako biste vi reagovali da dobijete ovakvu tortu?

@amyschumer је поделио/ла објаву дана 28. Јан 2019. у 2:10 PST

@amyschumer је поделио/ла објаву дана 24. Јан 2019. у 9:19 PST

@amyschumer је поделио/ла објаву дана 24. Јан 2019. у 11:22 PST

@amyschumer је поделио/ла објаву дана 4. Јан 2019. у 3:51 PST

@amyschumer је поделио/ла објаву дана 14. Дец 2018. у 9:56 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.