Ona je 23 godine mlađa od njega: Ilon Mask ima novu devojku FOTO

Izvor: B92, 20.Feb.2022, 13:50

Ona je 23 godine mlađa od njega: Ilon Mask ima novu devojku FOTO

Kako navode strani mediji, Ilon Mask je našao novu devojku.

Trenutna partnerka jednog od najbogatijih ljudi sveta navodno je glumica Nataša Baset (27), australijska filmska zvezda koja se proslavila ulogom Britni Spirs u filmu "Britney Ever After", a uskoro ćemo je gledati i u biografskom filmu o Elvisu Presliju.

Bivša žena Ilona Maska otkrila mračnu stranu života sa njim

Basetova je ovih dana viđena kako se ukrcava u Maskov privatni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << avion u Los Anđelesu, a izvori bliski paru tvrde da su u vezi.

"Zajedno su već nekoliko meseci i u monogamnoj su vezi", rekao je neimenovani izvor.

Podsetimo, u septembru prošle godine, svetsku javnost iznenadila je vest da je Ilon Mask (50), multimilijarder i najbogatiji čovek na svetu raskinuo s pevačicom Kler Buše. On je tada izjavio da su ostali u dobrim odnosima, te da nisu izgubili kontakt.

"Mi smo poluraskinuli, ali i dalje se volimo, često viđamo i u odličnim smo odnosima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.