Ona ima 600 miliona dolara na računu: A njen stil možete da kopirate ZA 10.000 DINARA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2019, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona ima 600 miliona dolara na računu: A njen stil možete da kopirate ZA 10.000 DINARA!

Uopšte nije skupo!

Da li se dobro oblači ili ne? Da li je hodajući modni cirkus ili modna avangarda? Ta pitanja pratila su Rijana poslednjih nekoliko godina, dok se modni stručnjaci nisu usaglasili da muzička zvezda sa Barbadosa ima stila. Sa druge strane, američki magazin "Tajm" nije mnogo razmišljao pre nego što je Rijanu stavio na listu najbogatijih poznatih dama, koje su same zaradile svoj novac.

Riri je na 37. mestu na spisku od 80 imena- sa 600 miliona dolara. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I kako se to oblači poznata milionerka? Njeno novo izdanje zabeleženo je nedavno na aerodromu u Njujorku. Rijana je tad nosila najjednostavniju moguću odevnu kombinaciju- crnu majicu, pantalone i slaonke u istoj boji.

Kada bi neko rešio da oponaša naš stil pa sa tom idejom krenuo u naše prodavnice, trebalo bi mu oko 10.000 dinara- sportske majice mogu se kupiti za 2.000, pantalone (i to one dobrog kvaliteta) mogu da se pronađu i za 4.000 dinara, a ostatak novca dovoljna je za kupovinu cipela.

Nije skupo izgledati kao Rijana, a jedini izuzetak iz ove modne priče su njene markirane naočare koje, takođe, mogu da posluže kao modna incpiracija. U ponudi imate niz jeftinijih, sličnih modela. A u modi uvek važi pravilo da za dobar stil novac nije presudan.

Osim što daje modne savete modna zvezda služi i kao primer uspešne, finansijski nezavisne žene koja zaista može da kaže: "Sve sam sama zaradila".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.