Odlučili ste se na depilaciju intimne zone? Obratite pažnju na OVE stvari...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 11:25

Odlučili ste se na depilaciju intimne zone? Obratite pažnju na OVE stvari...

Pre svega...

Depilacija intimne regije može biti bolan i neprijatan tretman za većinu žena. Najčešće je praćen otokom, crvenilom i upalama, a da biste sve to izbegli, pridržavajte se sledećih stavki.

Brijanje između dve depilacije nikako nije poželjno. Zato je najbolje da dolazite na depilaciju na četiri do šest nedelja, jer u suprotnom dlačice neće biti dovoljno duge.

Depilacija u toku menstrualnog ciklusa nije preporučljiva, jer su žene ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danima najosjetljivije na bol. Ipak, ako vam je depilacija neophodna, najbolje je da stavite tampon i obavezno to napomenete kozmetičarki.

Osim što je miris neprijatan, znoj kozmetičarkama otežava posao, te se može desiti da vaša depilacija ne bude perfektna. Pored toga, trenje kojem je koža izložena je još gore kada ste znojavi, a u tim slučajevima često se javljaju iritacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.