Ogromna RAZLIKA u roku od SEDAM DANA: Ovaj režim ishrane OPORAVLJA organizam, jedna namirnica je ključna

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 18:57

Ogromna RAZLIKA u roku od SEDAM DANA: Ovaj režim ishrane OPORAVLJA organizam, jedna namirnica je ključna

Idealan za ove tople dane.

Kupus je riznica vitamina C, a sadrži i vitamine A, B1, B2, B3 i B6.  Od minerala bogat je kalijum, kalcijumom, fosforom, gvožđem i magnezijumom. Glavica kupusa je pravi izvor hranljivih materija koji pozitivno utiču na metabolizam, podstiču detoksikaciju, regulišu pritisak, ima protivupalna svojstva, utiče pozitivno na negu kože, ali nam može pomoći i da skinemo višak kilograma.

Postoje različite varijante kupus dijete. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Neke verzije prestavljaju stroge režime ishrane, a neke podrazumevaju da konzumirate sveže voće i povrće za doručak i večeru, dok se za ručak preporučuje kupus supa koja podstiče mršavljenje.

Za doručak i užinu konzumirajte sveže voće i povrće, možete ih jesti u celosti ili kao smuti. Za večeru jedite sveže povrće sa nemasnim mesom (doza proteina), najbolje ribom i piletinom. Najvažnija stvar u ovoj dijeti je detoks kupus supa koja se u toku režima uvek jede za ručak.

Recept za kupus supu za detoks i mršavljenje

Sastojci:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.