Obnažena stala pred kameru i pokazala TRUDNIČKI STOMAK! Najlepša manekenka uskoro postaje mama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 09:06

Obnažena stala pred kameru i pokazala TRUDNIČKI STOMAK! Najlepša manekenka uskoro postaje mama (FOTO)

Srećne vesti.

Manekenka Emili Ratajkovski (29) i njen muž, producent Sebastijana Bera Meklarda (39), čekaju svoje prvo dete. Emili je srećne vesti saopštila za magazin Vogue, a snimila je i video na kojem je beležila promene tokom trudnoće, a u jednom od kardova pozira skroz gola, intimne delove pokrivajući rukom i ističući stomačić koji se nazire.

Manekenka je u autorskom tekstu za pomenuti magazin istakla da ne želi da zna pol bebe, pa je prepričala jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šaljivu situaciju - šta ona i njen suprug kažu kada ih pitaju da li više žele devojčicu ili dečaka.

- Kada suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon: "Čestitamo" je gotovo uvek: "Znate li šta želite?". Volimo da odgovorimo da pol nećemo znati dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas o tome obavestiti tada - napisala je Emili.

Manekenka je istakla i da je kao mala zamišljala da ima devojčicu, manju verziju sebe, ali da je sada shvatila da zapravo nikada nije razmišljala o mogućnosti da ima sina.

- Setila sam se kako sam se kao dete igrala, držala lutke i slikala se sa zamišljenim budućim najboljim prijateljem - manjom verzijom mene - napisala je Emili u autorskom tekstu.

“Who will this person be? What kind of person will we become parents to? How will they change our lives and who we are?“ read my essay on pregnancy and gender on @voguemagazine 🤍 thank you for all the well wishes 🤍 @cassblackbird @jordenbickham

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Oct 26, 2020 at 2:37pm PDT

- Ovo je čudesan i zastrašujući koncept, koji nas čini bespomoćnima i poniženima. Sviđa mi se ideja da svom detetu namećem što manje rodnih stereotipa... Kako se moje telo menja na bizarne i nepoznate načine, utešno je dobijanje bilo kakvih informacija koje mogu učiniti da ono što dolazi osećam stvarnijim - napisala je manekenka.

Podsetimo, Emili i Sebastijan u braku su dve godine, a uskoro će se prvi put ostvariti u ulozi roditelja.

I’ll cherish this video as long as I live. Link in bio to watch. @voguemagazine Thank you to my brilliant and very generous friend @lenadunham for her vision and commitment to directing this. I’m so grateful. And thank you to my other wonderful friend @eccopn for his music and to @dschneids for her editing! You all made this the most special. Written and filmed by me. Shot at home.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Oct 26, 2020 at 12:04pm PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.