OVO VEĆINA NAS RADI, A ZBOG TOGA SMO STALNO UMORNI! Probajte da promenite ovu naviku nakon radnog dana i rezultati će vas oduševiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO VEĆINA NAS RADI, A ZBOG TOGA SMO STALNO UMORNI! Probajte da promenite ovu naviku nakon radnog dana i rezultati će vas oduševiti!

Zvuči nelogično, ali stručnjaci smatraju da je ovaj metod nepogrešiv!

Nema ništa slađe od toga da, čim se vratimo kući s posla, stavimo džezvu na ringlu i sebe častimo šoljom sveže mlevene kafe koju ćemo popiti na miru. Ovaj vid opuštanja nam dođe kao nagrada za to što smo bili vredni.

Međutim, neki radni dani su naporniji od drugih, pa se nekada odlučimo za kraću popodnevnu dremku. Kafu ćemo, podrazumeva se, popiti kad se probudimo.

Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta bi bilo da obrnemo redosled - da prvo popijemo kafu, a tek posle se ušuškamo pod ćebencetom na kauču?

Iako vam možda deluje da u tome nema nikakve logike, stručnjaci smatraju da je kafa-pa-dremka zapravo najbolji način da se na brzaka okrepimo i budemo spremni za ono što nam donosi veče.

Štaviše, oko “coffee-nap” metode je razvijena čitava filozofija.

A znate i sami da je to upravo ono što nam je potrebno, jer nam se često posle popodnevne dremke dešava da se probudimo u stanju, koje bismo žargonskim rečnikom najbolje mogli opisati “kao šlogirani”.

Zato, da biste i uveče bili puni elana, energije i uživali punim plućima u životu, dozvolite sebi jednu kratku dremku. Ali, ne zaboravite da pre toga popijete domaću kafu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.