OVO VAM JE PREĆUTAO: Muškarci ZAPRAVO najviše vole ovakav S*KS, ali ih je sramota da priznaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO VAM JE PREĆUTAO: Muškarci ZAPRAVO najviše vole ovakav S*KS, ali ih je sramota da priznaju!

Iznenađujuće!

Muškarci imaju obučaj da se hvale "lovčkim pričama", kako su osvajali žene i bili hrabri lovci koji samo uzimaju i ne postavljaju mnogo pitanja, uvek odlučni, a u s*ksu vole kada je grubo i na brzinu, što intenzivnije i naravno da oni sve iniciraju, kao što svaki muškarac radi.

E pa istina je nešto drugačija. Prema istraživanjima koja su vršena, muškarci se zapravo stide da priznaju da je nežan s*ks ono što priželjkuju i što im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je često u mislima.

- Bilo bi me sramota da priznam prijateljima, ali nežno vođenje ljubavi mi je najdraže. Obožavam kad mi partnerka svojim pogledom i dodirima jasno daje do znanja da me želi i nije joj problem da preuzme inicijativu kako bi mi to pokazala - priznaje jedan muškarac (34).

- Nemam ništa protiv s*ksa na brzaka, ali on nikada ne zadovolji moje najdublje potrebe. Najviše volim kad me nežno skine, ljubi po celom telu i kada polako dosegnemo orgazam. Tada se osećam da smo povezani, kao da smo jedno - dodaje on.

Ove tvrdnje potvrđene su i studijama.

- Muškarci ne žele uvek da budu ti koji će inicirati s*ksualne odnose - kaže dr Daun Majkl, klinički seksolog i autorka priručnika Intimacy Guidebook for Couples.

Ona objašnjava da ako muškarci moraju da iniciraju s*ks svaki put, počinju da se osećaju manje privlačno, a mogu da razviju i strah od lošeg "umeća" u spavaćoj sobi.

Uprkos velikoj popularnosti serijala poput "Pedeset nijansi sive", dr Majkl je primetila da sve veći broj muškaraca žudi za totalno drugačijim stvarima.

- Neki muškarci vole kada su njihove žene dominantne, ali tu dominaciju ne sprovode na grub način. Naprotiv, dominiraju svojom brižnošću. O tome se retko kad govori, ali muškarci zaista žele nežnost u spavaćoj sobi. Žele intimnost s ženom kroz nežan seks prepun ljubavi. Žene zaboravljaju da su i muškarci emocionalna bića, a da je seks ogromna ekspresija intimnosti - poručuje doktorka.

Dakle, ako ste razmišljale kako da unesete novinu u svoj s*ksualni život ili da ga iznenadite, ovo je bio predlog za vas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.