OVO STVARNO NISTE ZNALI Veruška je prelepa MIS VENECUELE i nosi popularno srpsko prezime

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO STVARNO NISTE ZNALI Veruška je prelepa MIS VENECUELE i nosi popularno srpsko prezime

Otac joj je Srbin, a majka Venecuelanka.

Iako se nijedna predstavnica sa prostora eks Juge nije plasirala ni među prvih trideset lepotica na takmičenju za Mis sveta koje je sinoć održano u Kini, na 29. mestu našla se Venecuelanka Veruška Ljubisavljević iz Karakasa, koja vuče korene iz Srbije, te govori srpski jezik. Kako je navela, njen otac je Srbin, a majka Venecuelanka i stoga nosi i njeno prezime Rodrigez.

NAČISTO ODLEPE: Ove horoskopske znake najviše uhvati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << praznično ludilo!

Ćerka Zorice Brunclik TRUDNA sa zvezdom Granda - a njihova ODLUKA O VENČANJU iznenadiće mnoge! (VIDEO)

Veruška je diplomirala iz oblasti advertajzinga, radi kao TV voditeljka, kuvar peciva i model. Uživa u plivanju, džogingu, penjanju i obožava venecuelanski tradicionalni folklorni ples. Veruška uživa i u umetnosti i literaturi. Njena omiljena pesma je “Imagine“ od Džona Lenona i njena omiljena hrana je pržena piletina. Njen lični moto je “Radim na sebi svakodnevno da bih bila bolja osoba i svako dostignuće podelite sa drugima.“

Evo kako nastaju NAJGORE bolesti, a nije od loše hrane i STRESA! Uzrok je...

A post shared by Veruska Ljubisavljevic (@verulju) on Nov 25, 2018 at 8:09am PST

A post shared by Veruska Ljubisavljevic (@verulju) on Nov 26, 2018 at 5:10am PST

A post shared by Veruska Ljubisavljevic (@verulju) on Sep 4, 2018 at 4:36pm PDT

A post shared by Veruska Ljubisavljevic (@verulju) on Mar 31, 2018 at 9:10am PDT

A post shared by Veruska Ljubisavljevic (@verulju) on Feb 23, 2018 at 11:50am PST

Zvanično najlepša žena na svetu i Mis sveta 2018. godine je Meksikanka Vanesa Ponse de Leon (26). Novoj Mis sveta krunu je predala prošlogodišnja pobednica, Indijka Manuši Čilar.

Seka Aleksić otkrila u KAKVIM je stvarno odnosima sa svekrvom! Ruke je uvaljala u... (FOTO)

Za prvu pratilju izabrana je predstavnica Tajlanda, a za drugu lepotica iz Ugande. Na takmičenju, održanom u gradu Sanja u Kini, učestvovalo je 118 kandidatkinja, ali naša predstavnica Ivana Trišić nije ušla u uži izbor.

A post shared by 👑 MISS WORLD SERBIA 2018. 👑 (@ivana_trisic) on Aug 13, 2018 at 10:49am PDT

Inače, Srpkinja Ivana Trišić mnoge je oduševila kada je zajedno sa predstavnicama BiH i Crne Gore na ovom takmičenju u programu uživo, zaplesala užičko kolo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.