OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Evo ko teže podnosi razvod - muškarci ili žene?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 12:18

OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Evo ko teže podnosi razvod - muškarci ili žene?

Razvedeni muškarac koji živi sam, izgleda da teže podnosi samoću nego razvedena žena, jer ona jednostavno nema toliko vremena da kuka nad svojom sudbinom

Jedan poznati britanski profesor ovih dana je podelio javnost svojom izjavom da razvod braka mnogo teže podnose muškarci nego žene, i da se muškarci lošije snalaze. Inspirisan najnovijim istraživanjem koje je pokazao, da razvedeni muškarci koji žive sami – kraće žive, zaključio je da se žene, jednostavno, „bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razvode”.

Razvod je stres, i razvod boli, ma ko da ga pokrene. U epidemiji razvoda koja je zahvatila čovečanstvo, niko nije srećan, iako se ljudi razvode „da bi bili srećniji”.

U kulturi u kojoj je malo superheroja, logično je da će institucija „žrtve” biti dominantni dramski predložak za koračanje kroz život. Nije ni čudo što su muškarci bili oduševljeni ovom tezom, dok su žene, najblaže rečeno – poludele.

Pre svega zato što sve statistike govore da su za razvod braka danas uglavnom odgovorni muškarci, a da se žene, dok god mogu, trude da nekako održe brak, pogotovo ako u tom braku imaju decu.

Ceo tekst pročitajte na tosamja.media

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.