OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJE! Otkriveno šta je uradila Kejt Midlton?! Kraljica BESNA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJE! Otkriveno šta je uradila Kejt Midlton?! Kraljica BESNA?

Pokazala pravo lice.

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, važi za pravu damu i prirodnu lepoticu, koja ne podleže savremenim trendovima.

Međutim, nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj se vidi da je lepa vojvotkinja ipak podlegla pritiscima javnosti, te je izvršila korekcije na svom licu.

Čuveni doktor Mounir Somji bjavio je fotografiju na Instagram stranici svoje klinike na kojoj se nalazi Vojvotkinja pre i posle potencijalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zahvata na svom licu.

Kate Middleton got baby botox, plastic surgeon claims https://t.co/Go8AbO9vsS pic.twitter.com/cSI8HJkOf7

— Nicholas Douglas (@Readers_Delight) July 25, 2019

- Naša Kejt voli malo “baby botoksa”. Na fotografiji “pre” izgleda umorno i na licu joj se vide bore. Na fotografiji “posle” lice joj izgleda glatko i blista. Zagledajte se u sitne borice na čelu, ali i na deo čela između obrva -  napisao je on.

Ova vest prilično je uzburkala javnost, pa se oglasio glasnogovornik palate koji je rekao da to kategorički nije istina, te da kraljevska porodica ne podržava takve komercijalne aktivnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.