OVO ĆE SPASITI VAŠU VEZU! Dve ključne stvari koje uspešno održavaju LJUBAV NA DALJINU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO ĆE SPASITI VAŠU VEZU! Dve ključne stvari koje uspešno održavaju LJUBAV NA DALJINU!

Važna je i komunikacija.

Veza na daljinu vrlo je izazovna i zahteva mnogo razumevanja, odricanja i tolerancije.

DA LI JE S*KS ILI JE LJUBAV? Evo kako ćete znati OSEĆA li on više od FIZIČKE privlačnosti!

Mislite da je zajednički život pre braka dobra ideja? Nakon ovog istraživanja se možda predomislite!

Većini parova nažalost ne uspe, međutim oni koji se svim snagama trude da održe ljubav na daljinu, važno je da na umu imaju dve stvari. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naime, stručnjak za veze ističe da za vezu na daljinu su jako važni saosećajnost i odgovornost.

- Retke su stvari važne u vezama na daljinu kao sposobnost iskazivanja empatije za drugu osobu, prihvatanje onoga kroz što ona prolazi i podrška na celokupnom putu, rekla je Perel.

Dodala je kako je sposobnost odgovornosti za svoje postupke presudan faktor koji se može postići mentalnim treningom. Odgovornošću i saosećanjem pokazujete svom partneru koliko vam je bitna vaša veza kao i da ste spremni uz zajedničke snage da izdržite period razdvojenosti, ma koliko god on dug bio.

Ispovest DEVOJKE koja je PREVARILA dečka sa njegovim BRATOM, a onda je saznala za ovu njegovu TAjNJU!

SETITE SE OVOGA DOK NIJE KASNO: Ovo su stvari koje ZABORAVITE, a zbog toga vam VEZE propadaju!

Perel je naglasila da je izuzetno važno da se shvati i sasluša šta druga strana ima da kaže i da se pokuša da se stavite u njihovu situaciju jer se problem često može učiniti drugačijim iz različitih tačaka gledišta što dovodi do oštrih nesuglasica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.