OTKRIVENO ŠTA ŽENE ŽELE U SE*U, ali se stide da priznaju! Ove tri stvari OBOŽAVAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO ŠTA ŽENE ŽELE U SE*U, ali se stide da priznaju! Ove tri stvari OBOŽAVAJU

Plaše se...

Seks u današnje vreme ne sme da bude tabu tema, naročito ako među partnerima vladaju poverenje, poštovanje i ljubav. Ipak, postoje neke stvari u seksu koje žene žele, ali se boje ili stide da ih predlože svojim partnerima...

Lupanje po guzi - lagano lupanje po zadnjici tokom seksualnog odnosa privlači mnoge pripadnice nežnijeg pola, ali se stide to da traže iz jednostavnog razloga: smatraju to smešnim.

Muškarci su, kada je o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tome reč, mnogo odvažniji. U ovoj igrici podjednako mogu da uživaju oba pola: ženama šalje puno prijatnih, golicajućih trnaca u vaginalno područje, dok muškarci tvrde da im pljuskanje partnerke po guzi budi osećaj kao da na fizički način iskazuju svoju požudu.

Seks na javnom mestu - seks u javnosti može da bude nepraktičan, ali mnogima je ta ideja neverovatno uzbudljiva. Međutim, retki žele da rizikuju, ali slobodno možete da isprobate samo "predigru" na javnom mestu.

Na primer, ljubljenje i maženje u uglu bara, na zadnjem sedištu auta ili na stepenicama ispred zgrade, rasplamsaće strasti.

Više oralnog seksa - neke žene vrlo su kritične kada je reč o njihovoj vagini, brinu se zbog njenog izgleda, ukusa i mirisa, što ih koči u potpunom uživanju u oralnom seksu.

Kao što muškarac voli da prima komplimente za izgled, žena voli da čuje pohvale i za svoj najintimniji deo tela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.