OSVANULA FOTOGRAFIJA Sonje Kolačarić u TOPLESU: Atraktivna glumica u IZAZOVNOJ POZI zapalila internet! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 19:05

OSVANULA FOTOGRAFIJA Sonje Kolačarić u TOPLESU: Atraktivna glumica u IZAZOVNOJ POZI zapalila internet! (FOTO)

Glumica u medijima izbegava da se pojavljuje, osim kada je reč o njenim ulogama.

Glumicu Sonju Kolačarić zapazili smo u filmu "Mrtav ladan", a pored toga igrala je u ostvarenjima "Nebeska udica" i "Belo odelo", dok je veliku popularnost stekla 2008. godine u filmu "Čarlston za Ognjenku".

Uloge su se nizale, a kada se našla na vrhnucu, Sonja je rešila da napusti glumu. Naime, ona je 2011. ostala u drugom stanju sa suprugom Andrejom Ivanovićem, i od tada je poptuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nestala iz javnosti.

Sonja je najveću popularost stekla tek nakon glavne uloge u filmu "Čarlston za Ognjenku" 2008. godine u kome je igrala Ognjenku. U tom ostvarenju je imala dugu plavu kosu, po kojoj je publika i dalje pamti.

A post shared by Sonja Kolačarić. (@sonjakolacaric)

Na malim ekranima poslednji put smo je gledali u filmu "Hitna pomoć", a zatim i tv seriji "Ono kao ljubav", gde je osvojila publiku vezom sa Sergejom Trifunovićem. Za potrebe serije "Državni službenik" Sonja je potpuno promenila svoj izgled i od tada je vatrena crnka.

A post shared by Sonja Kolačarić. (@sonjakolacaric)

Atrraktivna glumica je nedavno na svom privatnom Instagram profilu objavila novi post, fotografiju na kojoj je u toplesu koja je zapalila mreže i izmamila mnoštvo komentara.

"Prelepa Sonja i ostale beskonačnosti", "Šlaufi i kantice i lopatice za decu... koje su boje ? Plave... E jbg", "Prelepa si mi..." Bili su samo nekih od komentara upućeni lepoj glumici.

A post shared by Sonja Kolačarić. (@sonjakolacaric)

Sonja je nedavno proslavila svoj 41. rođendan, a danas je možemo gledati u seriji "Tate". U medijima izbegava da se pojavljuje, osim kada je reč o njenim ulogama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.