OSIGURALA IH NA MILION DOLARA? Za našu PEVAČICU kažu da ima NAJBOLJE NOGE na estradi, duge su 125 centimetara

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021, 05:35

OSIGURALA IH NA MILION DOLARA? Za našu PEVAČICU kažu da ima NAJBOLJE NOGE na estradi, duge su 125 centimetara

Nema koleginice koja može da joj parira!

Snežana Babić Sneki je pevačica koja posle tolioogodina na estradi i dalje izbleda veoma dobro, a mnogi smatraju da i dalje ima najlepše noge na estradi.

Pevačica ima 54 godine, a izgleda bolje od čak i duplo mlađih koleginica. Upravo zato, gde god se pojavi privuče pažnju, a pogotovo nogama dugim 125 centimetara.

A post shared by Snezana Babic Sneki_official (@snezanababicsneki)

I čim se spomenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duge i vitke noge, svi odmah pomisle na Sneki. Iako dolaze nove muzičke nade, njene naslednice nema ni na vidiku, a pevačica je sada otkrila da li još uvek redovno plaća osiguranje za najatraktivniji deo tela.

- Ah, šta ću, mora se - odgovorila je kroz smeh Sneki, koja i dalje oduševljava energijom i lepotom kao i prvog dana.

- Ja imam fantastičan odnos sa kolegama, a obzirom da trajem preko trideset godina to mi je veliki kompliment zato što sam jedan od retkih pevača na estradi koji ne zavisi od nove pesme i to je potvrda za sve što sam radila ovih decenija - ispričala je pevačica za Grand News.

A post shared by Snezana Babic Sneki_official (@snezanababicsneki)

Snežanini "aduti" dugi 125 centimetara osigurani su navodno na milion dolara, a ovo su uradila i mnoge svetske zvezde, kao recimo Dženifer Lopez koje je osigurala svoju zadnjicu.

Pevačica je ovo potvrdila pre nekoliko godina, ali nije želela da otkriva sumu.

- Na svoje noge sam uvek bila ponosna, a koliko one vrede procenite sami - rekla je Sneki tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.