ORGAZAM SVE TEŽE POSTIĆI SA GODINAMA? Muškarac OČAJAN jer mu vrhunac ne pruža zadovoljstvo kao ranije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 12:22

ORGAZAM SVE TEŽE POSTIĆI SA GODINAMA? Muškarac OČAJAN jer mu vrhunac ne pruža zadovoljstvo kao ranije

Loša vest...

Diedre je stručnjak za muško-ženske odnose, a ovoga puta za savet joj se obratio muškarac koji ima problem jer ne može dugo da doživi organizam.

Imam seksualni nagon dvadesetpetogodišnjaka, 49 godina sam star, ali kada je reč o orgazmu, imam problem jer mi je potrebno minimun sat vremena da doživim vrhunac zbog čega moja žena obično odustane od seksa i pre nego što svršim.

Isto je i kada se samozadovoljavam, potrebno mi je minimum >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 45 minuta da doživim orgazam. Da li su to posledice starenja?

Didre je odgovorila: Promene u seksualnom životu su normalne sa godinama. Mnogi muškarci sa godinama imaju problem da postignu erekciju, što kod vas nije slučaj i to je dobar znak, ali morate znati i da su orgrazmi sa godinama dosta slabiji. Probajte sa nekim seksi igračkama, to obično pomogne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.