OPROSTIĆE VAM BUKVALNO SVE! Njima je bitan mir, a zarad toga, uradiće sve što je potrebno

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPROSTIĆE VAM BUKVALNO SVE! Njima je bitan mir, a zarad toga, uradiće sve što je potrebno

Ne žele sukobe, svađe i zlu krv.

One sve rade zbog ličnog mira i snažnog verovanja da su svi ljudi duboko u sebi dobri.

Vaga

Po cenu da izbegnu sukob i svađu, Vage su spremne sve da oproste. Ipak, Vage nisu naivne pa će vas, ako ste ih jednom razočarali, držati na distanci da se to ne bi ponovilo.

Vodolija

Iako su vrlo hiroviti i ponekad čak agresivni, Vodolije se vrlo brzo odljute, jer su skloni racionalizaciji svake situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi je opravdali sami sebi. Oni vam neće reći da su vam oprostili, ali će vam s vremenom to pokazati držeći se na distanci poput Vaga.

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe zbog svoje izražene emotivnosti vrlo brzo se uvrede, ali vrlo brzo i opraštaju. One posle određenog vremena pronađu opravdanje baš za svakoga, što ponekad i nije najbolje. Međutim, jednostavno su takve.

Rak

Iz istog razloga kao Ribe, Rakovi vođeni emocijama uvek smognu dovoljno snage da oproste i onima koji su ih jako povredili. Njima je najvažnije da ni s kim nisu u svađi i da im u životu vlada mir, što neki često znaju da zloupotrebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.