ONA JE VAŽNIJA NEGO ŠTO MISLITE! Evo KAKO nam VODA pomaže da PLENIMO izgledom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2018, 06:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE VAŽNIJA NEGO ŠTO MISLITE! Evo KAKO nam VODA pomaže da PLENIMO izgledom!

Neophodno je piti svakog dana!

Da biste imali blistavu kožu i sjajan ten, pre svega je potrebno da ste dobro hidrirani. Ovo se naročito odnosi na topliji period godine, kada smo često izloženi UV zracima.

UVEK STE SE PITALI: Ovo su glavne razlike između keto i paleo dijete!

Triatlonske štafete – zabava na kub

Ne dehidrira samo naš organizam, već i naša koža, te ako primetite da vam je ten sivkast, koža sklona perutanju i izgleda beživotno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmislite da li pijete dovoljno vode.

Da bi koža bila nahranjena, potrebna joj je, između ostalog, upravo voda, koja pomaže da se sve ćelije ravnomerno snabdevaju kiseonikom ali i drugim hranljivim materijama. Budite lepe i pune energije, kako biste plenile gde god da se pojavite.

INTIMNA FRIZURA - DA! Ali... Znate li koja je TEHNIKA izuzetno OPASNA po vaše ZDRAVLJE?

VRUĆE VAM JE: Evo gde GREŠITE pa temperature POSTAJU sve NESNOSNIJE!

-Voda je najvažnija hranljiva materija i adekvatan unos vode je neophodan deo zdrave ishrane s obzirom na brojne funkcije koje voda ima u našem organizmu. Svetska zdravstvena organizacija sugeriše da bi prosečna žena trebalo da unosi 2,2 L vode dnevno, istakao je dr Ostojić, koji poseduje 15 godina iskustva u radu kao lekar i fiziolog vrhunskih sportista.

Sledeći put kada krenete iz kuće ili ste već napolju, možete se osvežiti vodom niskomineralnog sastava jer je idealna za svakodnevnu konzumaciju i pogodna za čitavu porodicu bez obzira na uzrast. Osvežite i hidrirajte svoj organizam u svakom momentu.

DORUČAK za uspešan početak dana: Slani brusketi od JAGODA! (RECEPT)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.