OD CENE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Nevena Božović i Nikola Ivanović dali MALO bogatstvo za SVADBU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD CENE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Nevena Božović i Nikola Ivanović dali MALO bogatstvo za SVADBU!

Glamurozno!

Nevena Božović i Nikola Ivanović nisu žalili novac za venčanje u Crnoj Gori. Kako ''Alo!'' saznaje, pevačica i njen izabranik na svadbu su potrošili čak sedamdeset hiljada evra. Mladenci su samo za muziku iskeširali trideset hiljada evra, a ostatak svadbenog budžeta potrošili su na salu i svadbeni ručak, dekoracije, a nisu štedeli ni na burmama i venčanici i odelu.

Diarios de motocicleta 🍀

A post shared by N E V E N A (@nevenabozovicofficial) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Jul 26, 2018 at 11:10am PDT

Izvor blizak pevačici je otkrio da je pevačica želela da se uda pre odlaska na '' Evrosong'':

- Nevena je želela da izgovori sudbonosno ''da'' pre odlaska u Tel Aviv na ''Eurosong'', a mladenci su se složili da je najbolje vreme za svadbu kraj aprila. Vrlo brzo su se dogovorili da svadba bude u Budvi, odakle je mladoženja rodom, a odmah je pala odluka da se svadbeno veselje organizuje  u svečanoj sali hotela ''Avala''.

Ta sala važi za najglamurozniju u Budvi pa su ga zato i odabrali:

- Ta sala je jedna od najglamuroznijih u Budvi, te je to bio jedan od razloga što su odabrali da baš tu naprave svadbeno veselje. Ipak, morali su da smanje broj gostiju sa planiranih četristo pedeset na trista jer taj prostor ne može da primi više od toga. Kada tri stotine pomnožite sa skoro stotinu evra koliko košta ''stolica'' u hotelu, jasno je da su na svadbeni ručak potrošili nekoliko desetina hiljada evra.

Po izvoru, Nevena je tražila specijalne dekoracije:

- Nevena je tražila da ambijent bude specijalno dekorisan za svadbu, da svaki sto bude ukrašen buketima svežeg cveća, ali i da na svakoj stolici goste dočeka mali znak pažnje od mladenaca.

Venčanica je bila posebna priča i na njoj se nije štedelo:

- Nevena je oduvek želela da se uda u venčanici koja je specijalno kreirana za nju, te je angažovala jednog od naših najpoznatijih dizajnera. Dala mu je osnovne smernice kako želi da izgleda njena venčanica i na kraju je dobila ono o čemu je maštala, pa nije žalila što je za haljinu na kraju dala pet hiljada evra.

#alliwantforbirthday 🍀

A post shared by N E V E N A (@nevenabozovicofficial) on Jun 15, 2018 at 2:09pm PDT

Njen izabranik se odlučio za klasično crno odelo:

- Nikola se odlučio za klasično crno odelo sa potpisom stranog dizajnera, koje ga je koštalo upola manje nego Nevenina venčanica.

Muzika je bila bitna stavka i mladoženja je tu odrešio kesu:

- Nevenina želja je bila da Petar Grašo otpeva pesmu za prvi mladenački ples, a Nikola joj je ispunio tu želju i nije mu bilo mnogo da iskešira petnaest hiljada evra, koliko je hrvatski pevač tražio. Nikola je osim toga, angažovao i Jelenu Tomašević, koja je zabavljala goste nakon Graša, dok su za dobru atmosferu na svadbi bile zadužene devojke iz benda ''Frajle''.

- Osim najboljih vokala iz regiona, Nikola je pripremio i iznenađenje za svoju izabranicu, te je angažovao i jednog od Neveninih omiljenih italijanskih pevača, čije je ime držao u tajnosti do dana svadbe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.