Nova Miss Universe otkrila zbog čega je drugi nisu smatrali lepom

Izvor: B92, 11.Dec.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova "Miss Universe" otkrila zbog čega je drugi nisu smatrali lepom

Sada je najlepša žena na svetu, ali nije uvek smatrala da je lepa.

Zozibini Tunzi, takmičarka iz Južne Afrike, izrekla je važne stvari o ženskom preduzetništvu, klimatskim promenama i lepoti nakon što je dobila titulu mis univerzuma 2019.

Kada je bila mlađa, žene je nikada nisu gledale kao lepu ženu. Naprosto u njoj nisu videle lepoticu.

"Odrasla sam u svetu u kome žene koje izgledaju kao ja, koje imaju moju boju kože i kose nikada nisu smatrane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lepim ženama. Vreme je da se s time prestane. Želim da me deca gledaju i vide moje lice i da vide njihova lica u mom", rekla je ona.

Na društvenim mrežama mnogi komentarišu kako je pohvalno to što je žena tamne boje kože s kratkom prirodnom kosom dobila titulu najlepše.

Lepotica je istakla da je krajnje vreme da se radi na osnaživanju žena, da se one upoznaju sa svojim potencijalima i da kao takve menjaju svet onako kako žele, prenosi Independent.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.