Njeno pravo ime je Jelena: Nemam majčinski instinkt i ne verujem u Boga

Izvor: B92, 04.Apr.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njeno pravo ime je Jelena: "Nemam majčinski instinkt i ne verujem u Boga"

Dama među glumicama sebe uopšte ne doživljava tako.

Helen Miren je rođena 26. jula 1945. godine kao Jelena Lidija Vasiljevna Mironova. Otac joj je bio poreklom Rus, a majka Engleskinja. Važi za jednu od najotmenijih glumica u Holivudu.

Karijeru je izgradila isključivo talentom, upornošću i radom. Upravo zbog karijere, njen privatni život je mnogo pretrpeo.

Helen Miren se udaje tek u 52. godini za dugogodišnjeg partnera Tejlora Hekforda. Nikad nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << htela da rodi decu jer smatra da nema majčinski instikt.

Nekoliko puta je izjavila da ne veruje u Boga, ali zato od malih nogu veruje u bića kao što su vile i vilenjaci.

Četiri godine je živela sa glumcem Lijamom Nisonom, pre nego što je upoznala sadašnjeg muža Tejlora.

Ovo su njene izjave koje prikazuju pravu ličnost Helen Miren:

O njoj: Veliki trik je naučiti da živiš sa tim što si poznat po tome što si kul i glamurozan, a ne što si divan.

O nagradama Akademije: Sve što treba da uradite je da izgledate kao go*no na filmu i svi misle da ste sjajan glumac. Zapravo, sve što si uradio je da si dozvolio da izgledaš kao go*no. Meso se prodaje. Ljude ne žele da vide slike crkve. Žele da vide golo telo.

O tituli dame: U Engleskoj je to velika stvar. Mislim da je to velika čast. Ali morala sam ozbiljno da razmislim o tome nekoliko nedelja. Na kraju sam podlegla ponosu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.