Nina Seničar zaplivala u bazenu sa petomesečnom ćerkom i objasnila šta je najvažnije u životu FOTO

Izvor: B92, 25.Apr.2020, 15:28

Nina Seničar zaplivala u bazenu sa petomesečnom ćerkom i objasnila šta je najvažnije u životu FOTO

Glumica je potpuno posvećena i uživa u majčinstvu

Srpska voditeljka i glumica Nina Seničar porodila se pre samo pet meseci, a sada je svojim pratiocima pokazala kako provodi vreme sa svojom mezimicom Norom.

Nina je posvećena i uživa u majčinstvu, a to pokazuje konstantno na društvenim mrežama objavljujući fotografije sa svojom ćerkom.

Voditeljka je sada odlučila da sa malenom Norom uživa u bazenu, a fotografijom je zabeležen možda i najlepši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenutak, odonosno kako Nina grli svoju naslednicu, što je ona odlučila da podeli na svom Instagram profilu.

Upravo ovom fotografijom raznežila je mnoge pratioce, a među prvima sliku je komentarisala i glumica Jelisaveta Orašanin, koja je ispod fotografije ostavila nekoliko emotikona srca.

"Predivna fotografija", "Odlična slika, hoćemo da vidimo još", "Ovo je sve u životu", "Lutke dve", bili su samo neki od komentara oduševljenih pratilaca.

Voditeljka je vredno radila na svojoj liniji posle porođaja, pa izgleda nikad bolje, što su takođe primetili mnogi njeni pratioci koju su pohvalili njenu savršenu figuru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.