Džemper haljina do kolena i čizme sa četvrtastom potpeticom: Nezaobilazni jesenji trendovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džemper haljina do kolena i čizme sa četvrtastom potpeticom: Nezaobilazni jesenji trendovi

I ove sezone pri vrhu modne liste.

Ova sezona je rezervisana za jednostavne modne komade bez mnogo detalja. Jednobojni komadi su apsolutni šik. Sa ovakvim stilom, oblačenje, postaje jednostavnije i lakše, a svaki put će autfit sigurno biti bez greške.

Ova jesen neće moći da prođe bez ovih komada:

Osim što izgledaju dobro, čizme sa ovakvim potpeticama su vrlo udobne. Bez problema ćete u njima provesti čitav dan, a začiniće svaku modnu kombinaciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Weather is changing and boots + sweaters are in!

Објава коју дели Solemate (@solemateaptos) дана 4. Окт 2019. у 8:35 PDT

Komad koji će vas ugrejati u hladnim danima i učiniti svaki stajling zanimljivim. Džemperi sa širokim rukavima su apsolutni hit.

All Time Favorite 🖤 #stylebynelli #ootd #knit #knitwear #silver #jewelry #blondehair #longhair #streetstyle #streetstyleluxe #inspiration #inspo #fashionlove #fashionlook

Објава коју дели Style By Nelli (@stylebynelli) дана 21. Дец 2017. у 12:03 PST

Nezamenljivi komad koji odiše klasikom. Ovaj komad svaki garderobr mora da poseduje. Uz njega će svaka kombinacija izgledati moderno i elegantno. Savršeno se kombinuje uz farmerke, pantalone, suknje, uz gotovo svaki komad. Dobra bela košulja je investicija koja će vam se isplatiti.

FF 💁‍♀️ #ootd #fendiskirt #fendibag #fendi #selfie #wiw #outfitinspo #outfitdujour

Објава коју дели Style By Nelli (@stylebynelli) дана 26. Сеп 2019. у 8:15 PDT

Ovaj komad će vam u svakoj prilici obezbediti besprekoran izgled.

Ovakve haljine mogu da se nose i sa ravnom obućom, ali i uz potpetice.

Wow. Inspiration by @fakander #inspiration #knitinspiration #knitwear #whitedress #whiteknitdress #knitdress #knitting #knitt #knitting_inspire #knit_inspiration #knit_inspire #knitinspire #knitpro #knitknitknit #knitpicks

@ knitsweeter је поделио/ла објаву дана 3. Окт 2019. у 5:40 PDT

Torba u crnoj boji bez velikog broja detalja se lako uklapa uz sve kombinacije, pa ukoliko rešite da investirate u kvalitetnu crnu torbu, to će vas se isplatiti.

my favourite blazer + favourite bag had to come together at some point. . {gifted: bag}

Објава коју дели monique agar (@mon.agar) дана 29. Сеп 2019. у 6:02 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.