Neuredna kosa, skriva se iza naočara: Vidno neraspoložena Dženifer Lopez

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 13:11

Neuredna kosa, skriva se iza naočara: Vidno neraspoložena Dženifer Lopez

Fotoreporteri su uslikali pevačicu prvu put posle raskida.

Iako su strani mediji izveštavali da je nekadašnji par Lopez-Rodrigez viđen u jednom prestižnom hotelu, iz njihove PR službe je istaknuto da su bili na večeri, ali prijateljskoj!

Ubrzo nakon sastanka, paparaci su fotografisali superzvezdu koja se zaputila u jedan studio u Los Anđelesu. Na fotografijamo smo mogli da primetimo da je bez vereničkog prstena i vidno neraspoložena.

U opuštenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << varijanti - beloj trenerci, J.LO je sakrila pogled iza naočara, dok je u ruci ponela "fensi" svetlucavu šolju za kafu.

Podsetimo sredinom aprila Lopezova i Rodrigez su objavili da više nisu par, a javnost je polemisala da je uzrok raskida model Medison Lakroj. Bivši verenici nakon raskida su saopštili da će ostati prijatelji i poslovni saradnici jer je to najbolje za njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.