Nespretni i sebični: U OVOM znaku rađaju se NAJGORI ljubavnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nespretni i sebični: U OVOM znaku rađaju se NAJGORI ljubavnici

Bitna stvar u vezi.

Svako želi partnera koji će ga zadovoljiti u krevetu, ali ljudi se često zaljube pre nego što otkriju da neko nije dobar u seksu.

Ako verujete u horoskop, onda lako možete izbeći loše ljubavnike jer se najviše njih, navodno, rađa u znaku Raka.

Iako su na glasu kao brižni partneri, Rakovi su u krevetu prilično sebični, samo zato što su nespretni i ne znaju šta rade. Zato inicijativu najčešće prepuštaju partnerki kojoj ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znaju da uzvrate istom merom.

Sada kada ovo znate, na vama je da odlučite hoćete li slepo verovati u horoskop i izbegavati ih u širokom luku ili ćete rizikovati i zaljubiti se u jednog koji možda jeste, a možda nije dobar u krevetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.