Nema BORE, telo joj je izvajano BEZ CELULITA i stija u ŠESTOJ DECENIJI, a ovo je TAJNA njenog IZGLEDA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 11:43

Nema BORE, telo joj je izvajano BEZ CELULITA i stija u ŠESTOJ DECENIJI, a ovo je TAJNA njenog IZGLEDA!

Manekenka Helena Kristensen vladala je modnom pistom devedesetih, a trideset godina kasnije izgleda jednako dobro.

Helena je ovom priliko pokazala ne samo da je neustrašiva i da joj zima ne smeta, već i svoje savršeno izvajano telo. Manekenka je devedesetih vladala modnim pistama, a gotovo trideset godina kasnije izgleda jednako dobro i mladoliko.

A post shared by Helena (@helenachristensen)

 Jede hranu koju voli, ali umereno.

- Volim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hranu više nego išta drugo. Testeninu bih mogla da jedem svako veče s tonom parmezana i belim tartufima. Takođe volim japansku hranu i uvek mislim da jedem zdravo, sve dok ne naručim sto različitih jela s jelovnika. Volim i peruansku hranu svoje majke, s kojom sam odrasla, kao i danska jela svog detinjstva - otkrila je Helena.

Helena priznaje da se raduje hrani i da se ne odriče slasnih zalogaja. Ali jede umereno. Takođe, svakodnevno koristi vitaminske suplemente.

 Vodi aktivan život, bavi se sportom, plesom i dosta se kreće.

Helena je, poput većina Dankinja, zaljubljenica u vožnju biciklom. Njime se kreće kada god može i kad joj vremenske i druge prilike dopuštaju. Obožava da pleše, trči, pliva, šeta sa svojim psom, a redovno je i u teretani gde vežba nekoliko puta nedeljno.

- Nedavno sam počela da se bavim plesom oko šipke. To je najteža fizička aktivnost koju sam ikad izvodila - priznala je slavna lepotica koja se takođe bavi i boksom jer voli da se oseća snažno.

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.