Nedavno su joj otkrili TRI tumora, a sada je svim ženama poslala MOĆNU poruku! Grudi i Instagram? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedavno su joj otkrili TRI tumora, a sada je svim ženama poslala MOĆNU poruku! Grudi i Instagram? (FOTO)

Sve je jasno...

Pobednica prve sezone rijalitija Zadruga, Kristina Kija Kockar, postala je poznata kao žena koju je, sada već bivši suprug, Slobodan Radanović, javno prevario.

Bakterija u izmetu dvogodišnjaka može da pokaže da li će biti GOJAZNI do svoje 12. godine!

Međutim, od tada je Kija prešla veoma dalek put, postala je veoma uspešna, objavila par pesama, imala mnogo nastupa sa grupom Ministarke, a na sajmu knjiga predstavila i svoj prvenac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Moj potpis".

Odlike jesenje ishrane kojih se treba pridržavati

Ipak, mnogi nisu znali da, uprkos uspehu koji je prati, Kija je imala i ozbiljnih zdravstvenih problema. O njima je tek nedavno počela da priča, kada je jedna paparaco ekipa uhvatila da izlazi iz bolnice.

- Otkrili su mi tri tumora, koji su na svu sreću beningi, tačnije 70% benigni, 30% maligni, što znači da će sve biti u redu. Slučajno sam otkrila jedan kada sam se sama pregledala, dok su mi druga dva, koji su bili dublji, otkrili lekari - rekla je Kija.

Sve što morate da znate o PROŠIRENIM VENAMA: Posledice mogu biti opasne!

Kako bi ukazala na važnost pregleda, Kija je na svom Instagram profilu objavila sledeće:

- Samo podsetnik da je mamografija grudi važnija od njihovog slikanja za Instagram!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.