Nećete verovati u kakvu lepoticu je izrasla ćerka slavnog SRPSKOG GLUMAČKOG PARA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2019, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati u kakvu lepoticu je izrasla ćerka slavnog SRPSKOG GLUMAČKOG PARA (FOTO)

Bacila se na roditelje!

Talentovana mlada glumica Anđela Jovanović potiče iz glumačke porodice pa i nije iznenađujuće što se opredelila za ovaj poziv imajući u vidu da su joj roditelji proslavljeni glumci Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić!

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Aug 3, 2018 at 9:07am PDT

Iako je od ranog detinjstva delovalo da gluma neće biti njen životni poziv, okruženje u kome se kretala i život koji je živela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pored slavnih roditelja učinio je svoje.

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Feb 1, 2018 at 6:03am PST

Anđela je planirala da se posveti muzici u čemu su je roditelji bezgranično podržavali, ali je ipak odlučila da konkuriše na Fakultetu dramskih umetnosti i uspela da ga upiše iz prvog puta.

❤ #vojnaakademija3

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Apr 8, 2017 at 6:07am PDT

Bez obzira na protivljenje roditelja posle ovakvog epiloga, shvatili su da je pored muzike talentovana i za glumu pa im nije ostalo ništa drugo nego da podrže multitalentovanu ćerku. Anđela je završila muzičku školu i svira kontrabas i klavir, a zbog svoje lepote jedno vreme se bavila i modelingom. Očigledno da je najbolje gene pokupila od svojih roditelja.

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Jan 16, 2018 at 8:32am PST

Pored lepote, njen glumački talenat se ne dovodi u pitanje pa je tako i pre akademskog obrazovanja imala priliku da se oproba u pojedinim televizijskim serijama kao što su ''Moj rođak sa sela“ zatim ''Totalno novi talas“ i ni malo ne zaostaje za svojim daleko iskusnijim kolegama. Međutim nakon pojavljivanja u veoma popularnoj seriji ''Vojna akademija“ postala je prepoznatljivom širokoj publici. Nakon toga usledili su i drugi projekti kao što su „ Urgentni centar“, a oprobala se i u predstavi ''Hotel 88“.

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Apr 20, 2018 at 1:35am PDT

Pored toga što je talentovana, vredna i lepa, Anđelu krasi još jedna osobina. Izuzetno je sklona transformacijama što samo može biti dodatni plus kada je glumački posao u pitanju. Sigurni smo da se ovoj talentovanoj mladoj glumici tek smeši uspešna i blistava karijera.

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Apr 9, 2019 at 10:17am PDT

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Feb 24, 2019 at 9:17am PST

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Jan 1, 2019 at 9:01am PST

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Sep 29, 2018 at 6:25am PDT

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Aug 22, 2018 at 10:26am PDT

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Jul 17, 2018 at 9:50am PDT

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Jun 19, 2018 at 6:04am PDT

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on Feb 1, 2018 at 6:03am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.