Ne zna da drži našeg princa: Oštre kritike na račun Megan Markl kao majke FOTO

Izvor: B92, 21.Jan.2020, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne zna da drži našeg princa": Oštre kritike na račun Megan Markl kao majke FOTO

Megan Markl, koja se našla u centru kraljevske drame zajedno sa svojim suprugom Harijem, i dalje kritikuju zbog načina na koji čuva dete.

Megan već neko vreme boravi u Kanadi, gde bi trebalo da živi sa svojim suprugom i malim Arčijem, nakon zajedničke odluke da se finansijski osamostale i napuste dužnosti kraljevske porodice.

Surpuga princa Harija uhvaćena u šetnji sa malim Arčijem i dva psa, a zbog ove fotografije dobila je veliki broj kritika.

Korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << društvenih mreža uputili su oštre reči i kritike na račun Megan, tačnije na način na koji nosi "malog princa".

Zameraju joj da i dalje, posle 8 meseci od porođaja, ne zna pravilno da drži Arčija.

"Ne zna da drži bebu kako treba (našeg princa)", "Ne ume da brine o detetu kako treba", "Arči izgleda kao da mu nije udobno u rukama Megan", "Neka neko napokon pokaže Megan kako se nosi beba pre nego što joj Arči ispadne", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Nosiljka koju Megan koristi očigledno može da se nosi na više načina, ali je problem nastao kada je kaiš nosiljke skliznuo sa njenih ramena, što je izazvalo lavinu negativnih komentara na račun Megan kao majke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.