Naši frizeri među najboljima na svetu

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 12:59

Naši frizeri među najboljima na svetu

"Osvojili smo drugo mesto i neki od ovih elemenata će obeležiti modu u narednom periodu".

U poslednjih godinu dana frizerski saloni su zatvarani, pa otvarani, skraćivano im je radno vreme, ograničavan broj ljudi u salonu. To ih je finansijski poljuljalo, ali motivisanost i inspiraciju za rad nisu izgubili. Zato su naši frizeri među najboljima u svetu.

Naši najbolji frizeri dolaze iz Kosovske Mitrovice i Pirota - Nemanja Živković i Luka Mitrović koji su osvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srebrne medelja na "Evropskom prvenstvu za frizere 2021":

"Osvojili smo drugo mesto i neki od ovih elemenata će obeležiti modu u narednom periodu", rekao je Nemanja. Takmičenje je održano onlajn:

"Preko 450 takmičara je učestvovalo i svoje radove su slikali i slali Federaciji koja je ocenjivala radove". Učestvovanje na ovom takmičenju nije jeftino:

"Mi smo sve plaćali, sami se finansirali. Lutke su skupe, kao i odela", naglasio je Luka.

Predsednik Saveza frizera Bane Babić je rekao Srbija može da bude domaćin Svetskog prvenstva u šišanju: "Šanse su velike, kandidatura Srbije je prošla. Imam uveravanja da će nam državni vrh pomoći oko ovog, jer do sada se nisu održavala ovakva takmičenja u malim zemljama kao što je Srbija", kaže Babić.

Prilog pogledajte u video-materijalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.