Napunila 42, ali nakon fotki u bikiniju mogu samo da joj pozavide FOTO

Izvor: B92, 01.Jul.2020, 15:08

Napunila 42, ali nakon fotki u bikiniju mogu samo da joj pozavide FOTO

Nikad se nije bolje osećala

Nikol Šerzinger pokazala je svoju fenomenalnu figuru u crvenom bikiniju dok je svoj 42. rođendan proslavljala sa dečkom Tomom Evansom (35) u Portugaliji.

Proslavila je svoj 42. rođendan romantičnim izletom uz zalazak Sunca.

Nikol je u sredu obradovala svoje obožavaoce velikim brojem snimaka uz koje stoji da "iako je godinu dana starija, da se nikada nije osećala tako dobro!"

Pevačica Pussicat Dolls izgledala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je senzacionalno na snimcima na kojima je u oskudnom bikiniju koji prikazuje njenu fenomenalnu figuru. Njen dvodelni kupaći istakao je njenu zadnjicu i preplanuli abdomen, dok je Tomova izdefinisana fizionomija došla do izražaja bez majice.

Bivša članica žirija X Faktora izgledala je zadovoljno na brodu sa svojom drugom polovinom gde se nameštala i za slatki selfi i za neke manje atraktivne snimke.

Svoje slike je označila porukom: "Godinu dana starija, a nikada se nisam osećala tako dobro!! Hvala svima na rođendanskim željama. Tvoja ljubav i zahvalnost ispunili su mi srce. Tako sam blagoslovena!"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.