Najslađe je posle svađe: Ključna pravila za s*ks pomirenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najslađe je posle svađe: Ključna pravila za s*ks pomirenja

NIje uvek najbolje rešenje.

Seks pomirenja može biti vatren i strastven kao kad ste prvi put dotakli jedno drugo.

Saznajte kad je seks pomirenja dobar, a kad ne.

Seks posle svađe da, ali tek nakon što razgovorom rešite problem! Seks je samo privremeno rešenje, dođe poput flastera na otvorenu ranu, jer kad se sledeći put pojavi isti problem, bićete još više uzrujani.

Vika i galama ne bi smele biti pokretač seksa. Ako je svađanje jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << način na koji između sebe i partnera stvarate prisnost, onda to nije seks pomirenja.

Imate li potrebu reći: ''I još jedna stvar…'', ovo nije vreme za to. U slučaju da je nešto ostalo nerazjašnjeno i muči vas, pričekajte dok oboje ne budete mirni i pribrani.

Izbacite sve iz sebe! Iskoristite navalu hormona i adrenalina koji vam poput bujice struje telom, da se sa partnerom ponovno povežete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.