Najbolja i najgora glumica - istovremeno! DA LI KONAČNO PLANIRA DA SVOJU VEZU OZVANIČI BRAKOM?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 12:23

Najbolja i najgora glumica - istovremeno! DA LI KONAČNO PLANIRA DA SVOJU VEZU OZVANIČI BRAKOM?

Emotivni hepiend za glumicu lavljeg srca

Jedina žena koja je iste godine proglašena i najboljom i najgorom glumicom u Americi, mir je pronašla sa čovekom s kojim deli iskustvo slomljenog srca

Udala se Sandra Bulok. Nije se udala Sandra Bulok. Da li se udala Sandra Bulok? Ove i slične varijacije na istu temu pojavljuju se od početka godine u medijima koji prate živote slavnih. Ista situacija je i na internetu. Kad su u jednom intervjuu Sandru uputili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nešto što se tamo o njoj pojavilo, ona je odgovorila: „Opšte je poznato da je sve na internetu istina.” Naravno, bila je ironična.

Pripremajući govor za svečanu dodelu Oskara, Sandra Bulok (56) je otišla na internet da vidi šta ljudi kažu o njoj. Mada je već imala iskustvo života pod reflektorima medijske i svake druge pažnje, zaprepastili su je komentari tipa: ona ima više od 40 godina, šta više hoće. Neki su pisali da je mediokritet, neki da uopšte nije lepa.

Povredilo ju je što ono što je uradila, ljubavni i psihološki filmovi, filmovi o važnim istorijskim događajima, čak i filmovi o svemiru nisu zavredeli onoliko komentara koliko činjenica da ima preko 40 i da nije lepa. „Možda bi trebalo da krenem na terapiju”, zaključila je Sandra, šaleći se na račun sopstvene ranjivosti.

Ostatak teksta pročitajte na tosamja.media.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.