Najbizarnija pozivnica za VENČANJE ikad! Kad su videli šta je sve mlada napisala, rođaci ostali u ČUDU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbizarnija pozivnica za VENČANJE ikad! Kad su videli šta je sve mlada napisala, rođaci ostali u ČUDU (FOTO)

Dve stranice detalja!

Postoji nekoliko ključnih informacija koje poziv na svadbu treba da sadrži. No, što više detalja navedete, manja je verovatnoća da će vas vaši najdraži bombardovati gomilom pitanja. Ipak, ne treba ni preterati sa informacijama, treba očuvati i malo misterije pred taj veliki dan.

Pozivnica koja je objavljena na Fejsbuk grupi "That's It, I'm Wedding Shaming" počinje sa mladinim izvinjenjem što joj je trebalo toliko vremena da pošalje sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << detalje, a onda slede dve stranice obaveštenja. Ona je otkrila da će za one koji ne uspeju da dođu na venčanje biti organizovan živi prenos na Fejsbuku.

A oni koji uspeju da se pojave, mogu da očekuju da će mlada nositi "ružičasto rumenilo sa zlatnim detaljima", pa gosti ne bi trebalo da nose bilo šta "boje šampanjca ili roze bilo koje vrste" na proslavi. Obavestila ih je i da će imati prilike da jedu četiri vrste kolačića i dodala: "Imaćemo i kolačiće u čaši, kao i regularne kolače. Pazili smo da imamo lake porcije za decu, ali, naravno, svi su dobrodošli. Imaćemo i regularno i bademovo mleko. Bademovo mleko biće bez šećera, sa vanilom, budući da su kolačići dovoljno slatki."

Ali, dok je mlada obavestila goste o kolačima i kolačićima, takođe je upozorila i zamolila goste da pojedu nešto pre dolaska jer na prijemu neće biti mnogo hrane, a na kraju je i zamolila goste da odgovore na pozivnicu, budući da u suprotnom neće moći da ostanu na prijemu.

Poziv na venčanje - ništa se ne prepušta slučaju! 😁 pic.twitter.com/1BN4ZXEbnl

— FikoR (@FikoR87) July 18, 2019

Brojni korisnici komentarisali su ovo pismo, a jedna žena ocenila je da "zaslužuje da bude pozvana na venčanje, kad je već utrošila toliko vremena da pročita pismo".

- "Bademovo mleko biće bez šećera, sa vanilom, budući da su kolačići dovoljno slatki" - U ovom trenutku sam prestao da čitam! - naveo je drugi korisnik.

Pored podsmeha i šala, neki su istakli i da je organizovanje venčanja veoma stresno, i da je ova količina detalja na neki način zaista slatka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.