NOVI PROJEKAT UGLEDAO SVETLOST DANA: Rijana objavila dosad neviđene fotografije i uspomene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PROJEKAT UGLEDAO SVETLOST DANA: Rijana objavila dosad neviđene fotografije i uspomene!

Oduvek je imala njuh za biznis...

Slavna lepotica sa Barbadosa, pevačica Rijana, odlučila se na još jedan poslovni podvig. Iako u prvi mah izgleda da je još jedna muzička zvezda odlučila da postane književnica, to sa Rijanom nije slučaj.

Lepa Riri jeste najavila objavljivanje autobiografije, ali ne obične. U pitanju je vizuelna autobiografija, što znači da će svoj život opisati, ali ne tekstom, već fotografijama. Knjiga će biti na oko 500 strana i sadržaće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 1.000 do sada neobjavljenih fotografija iz njenog života.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Sep 26, 2019 at 5:05am PDT

Set će sadržati fotografije od detinjstva koje je provela na Barbadosu, preko njenih početaka u šoubiznisu, glamuroznih modnih trenutaka, druženja sa porodicom i prijateljima, pa sve do fotografija sa svetskih turneja koje je održala. Njena vizuelna autobiografija naći će se u prodaji od 24. oktobra.

Ovako je pevačica na svom Instagram nalogu najavila šta je to spremila za svoje fanove.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Oct 7, 2019 at 7:41am PDT

- Više od pet godina radila sam na ovom projektu. Srećna sam što konačno mogu sa vama da podelim kolekciju ovih neverovatnih uspomena. Zahvaljujem se svim fotografima i umetnicima koji su radili na ovom projektu sa mnom i pomogli mi da objavim svoje prvo delo u ovoj poslovnoj industriji - napisala je Riri uz video koji najavljuje njenu autobiografiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.