NOVAK UPOZORIO NA ŠTETNU NAVIKU KOJU SVI IMAMO: Nema ko ovo ne radi, ali odsad ćete dvaput razmisliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 08:28

NOVAK UPOZORIO NA ŠTETNU NAVIKU KOJU SVI IMAMO: Nema ko ovo ne radi, ali odsad ćete dvaput razmisliti

Ako nosite telefon u džepu, posle ovih Novaković reči ćete dvaput razmisliti pre nego što to uradite!

Prvi teniser sveta Novak Đoković poznat je kao neko ko veoma vodi računa o svom zdravlju. Pored napornih treninga koji su za njega svakodnevica, Nole izuzetno pazi šta jede, ali pažnju obraća i na neke druge stvari, tj. navike koje bi mogle da imaju uticaj na zdravlje.

Ove teme se dotakao i u svojoj knjizi "Serviraj za pobedu", gde je u nekoliko rečenica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slikovito objasnio uticaj mobilnog telefona na zdravlje.

"Pitajte nekoga u prostoriji da izbaci desnu ruku, a levu stavi na stomak, tako im testirajte snagu. Onda mu dajte da drži mobilni telefon u levoj ruci, na stomaku i ponovo ga testirajte. Radijacija mobilnog telefona će loše uticati na njegovo telo i oslabiće otpor njegove desne ruke, kao i hrana na koju ste netolerantni. To je nešto što vam otvori oči, nešto što će vas naterati da razmislite dva puta pre nego što ponovo budete nosili telefon u džepovima pantalona".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.