NOVAK BACIO OKO NA ADRIANU LIMU? Prvi komentarisao sliku bivše srpske snajke! Poručio joj nešto PRELEPO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK BACIO OKO NA ADRIANU LIMU? Prvi komentarisao sliku bivše srpske snajke! Poručio joj nešto PRELEPO!

Jako je fin!

Brazilska mankekenka i bivša žena Marka Jarića, Adriana Lima, vratila se sa odmora iz Italije, gde je bila sa svojim novim dečkom Emirom Ujarom.

Top model i poznata lepotica nije krila sreću što je ponovo zajedno sa svojim ćerkama, koje je dobila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, pa je to podelila i sa svojim prijateljima na Inastagramu.

Fotografija na kojoj uživaju njih tri prikupila je gomilu lajkova i komentara, a jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od prvih koji je na nju bacio oko bio je i naš sportista Novak Đoković.

♥️ Back home with the love of my life Valentina and Sienna, I am so lucky to be your mama ♥️ 👧🏻👧🏻

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Aug 12, 2019 at 1:35pm PDT

- Kod kuće sa ljubavima mog života, Valentinom i Sijenom. Srećna sam što sam vaša mama – napisala je lepa manekenka u opisu fotografije koju je objavila na instagramu, gde pozira sa svojim devojčicama.

Adrijani je fotografiju među prvima komentarisao i naš najbolji teniser Novak Đoković, a on se manekenki obratio ne rečima, već emotikonima:

Novakov komentar skupio je gomilu lajkova, a obožavaoci ostavljaju komentare na račun toga koliko je naš teniser fin i lepo vaspitan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.