NOĆAS POČINJE! Evo kako će se PUN MESEC ODRAZITI na ljude, velike PROMENE nastupaju večeras!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 21:21

NOĆAS POČINJE! Evo kako će se PUN MESEC ODRAZITI na ljude, velike PROMENE nastupaju večeras!

Nije za zanemarivanje!

Noćas nas očekuju velike promene, koje će doći sa punim Mesecom.

Ukoliko ste primetili da ste previše zarobljeni u sopstvenim mislima, bilo bi dobro da to prekinete i osvestite ovaj proces jer vam to može odvući pažnju tako da ne iskusite novu energiju koja dolazi, a koja je dovoljno jaka da vam pruži snagu za ogromne promene.

Ovo je prava prilika da osetite ogromne promene koje dolaze, jer više ništa neće biti isto. Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novi ciklus vam sugeriše da imate ogromnu snagu u sebi da rešite čak i probleme koji su za vas do sada bili nerešivi.

To će biti sjajna prilika za mnoge da se pomere iz zone komfora i da osete mnoge pogodnosti koje život daje. Ova noć doneće svežu energiju i snagu onima koji su svesni i koji ne žele da dozvole da ih haos na nivou sveta i društva uvuče u svoj kovitlac.

Ukoliko osetite negativnu energiju nakon ove noći, nemojte joj se predati, shvatite da je to posledica sveopšteg pomeranja i promena, koja nema veze sa vama i vašim ličnim razvojem.

Mnogi će osetiti veliku tugu i ako je tako, dozvolite sebi da se isplačete, suze su ok i najbolji način da se očitite od ove negativne energije. Ukoliko osetite bes, izađite napolje, idite u neku dugu i energičnu šetnju ili na trening.

Ipak, ukoliko vas stigne umor, dozvolite sebi da se odmorite, pronađite neku aktivnost u kojoj uživate ili dajte sebi dva slobodna dana da u potpunosti odmorite i regenerišete se bez telefona, obaveza ili bilo kakve žurbe. Stavite sebe na prvo mesto, sve ostalo može da sačeka u ovom slučaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.