“NISAM SMELA DA SE POPNEM U AUTOBUS“ Tanja Bošković je KAO OD MAJKE ROĐENA sa 24 godine GLUMILA PROSTITUTKU, a njeno priznanje iz STUDENTSKIH DANA i danas šokira

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“NISAM SMELA DA SE POPNEM U AUTOBUS“ Tanja Bošković je KAO OD MAJKE ROĐENA sa 24 godine GLUMILA PROSTITUTKU, a njeno priznanje iz STUDENTSKIH DANA i danas šokira

Seks simbol Jugoslavije.

Ako pitate mlađe i starije generacije koja je naša glumica najbolja naga na filmu odgovor će gotovo uvek biti Tanja Bošković. Čuvena glumica proslavila se pokazujući golo telo na velikom platnu, pa je postala prava erotska ikona SFRJ.

VI STE KRIVI: Greške koje pravite na POČETKU veze, a EVO šta zapravo treba da uradite!

NASTUPALA SA NJOM: Sada je pevačica otkrila ŠTA STVARNO MISLI O KIJI! Iskreno do koske! OU! (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tanja Bošković skinula se kao od majke rođena početkom 1978. u filmu „Okupacija u 26 slika“, u kojem je tumačila lik prostitutke.

Zaplet je ratni: tri mladića - Hrvat, Italijan i Jevrejin - najbolji su prijatelji u predratnom Dubrovniku. Kada njihovu zemlju okupiraju, idilični grad postaje mesto jezivih pokolja.

Šest saveta ako želite da ostanete u drugom stanju: Prvi je i NAJVAŽNIJI!

Tanja Bošković je tada imala 24 godine, a njena zadnjica i noge ostavile su bez daha Franu Lasića i Milana Štrljića, ali i milione građana koji su zbog nove zvezde pohrlili u bioskope. Na filmskom festivalu u Puli bacila je u zasenak i glumice koje su imale mnogo zahtevnije uloge. Tada je nastala najseksepilnija fotografija socijalističke Jugoslavije na kojoj Tanja pozira sedeći u plićaku u kupaćem kostimu koji i skriva i otkriva i jede sladoled.

A IMA TEK MESEC DANA! Evo ŠTA radi ćerkica Ivane Selakov - preslatko (FOTO)

A post shared by Kutak_umetnosti (@kutak_umetnosti) on Nov 27, 2018 at 11:51am PST

Samo četiri godine kasnije Tanja je snimila “Sablazan” i potvrdila reputaciju erotske ikone SFRJ. U tom filmu Tanja glumi zarobljenu esesovku, ljubavnicu nemačkog majora, koja zavodi neiskusnog partizana čuvara...

TOTALNA TRANSFORMACIJA! Ana Mihajlovski više ne izgleda ovako! Od plavuše kratke kose do... (FOTO)

U komediji “Malo čednija“ nisu prikazani svi delovi njenog tela, ali zavodila je i u filmu “Čovek sa četiri noge” gde je u celom filmu bila ili gola, ili umotana u kratak peškir. U jednom intervjuu Tanja Bošković je objasnila da je u vreme studija na fakultet išla pešice jer je nosila toliko kratku suknju da nije mogla da se popne u autobus.

Tanja Bošković rođena je 1953. godine, a do dolaska na studije glume živela je u Aranđelovcu, gde joj je otac bio strogi direktor gradske gimnazije. Reditelji su je hteli, pa je glumila i u filmovima, na televiziji („Majstorska radionica“, „Balkan ekspres“) i u Pozorištu na Terazijama, gde je, osim glumačkog, i njen talenat za ples došao do punog izražaja u mjuziklima „Priča o konju“, „Splitski akvarel“, „Čaplja“, „Davni flert“...

NI ITALIJA, NI FRANCUSKA... U OVOJ zemlji se jede NAJBOLJI HLEB na svetu! Imaju preko 25 vrsta!

A post shared by Beauty Studio ФАБРИКА (@beautystudiofabrika) on Apr 13, 2016 at 9:44am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.