NISAM MOGLA DA ZATRUDNIM zbog viška kilograma! Na prvu dijetu je krenula sa sedam godina, a DANAS izgleda kao druga osoba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 07:16

"NISAM MOGLA DA ZATRUDNIM zbog viška kilograma!" Na prvu dijetu je krenula sa sedam godina, a DANAS izgleda kao druga osoba!

"Lekari su uvek sugerisali da je moja prekomerena težina uzrok toga što ne mogu da ostanem u drugom stanju."

Priča Đine Dejvi je inspirisala mnoge da porade na sebi, naročito nakon što su videli fotografiju na kojoj je u prošlosti imala čak 136 kilograma.

Ona danas može da se pohvali brojkom od 79 kilograma na vagi, a, kako sama ističe, ne planira da se zaustavi na tome.

- Imala sam 47 kilograma kada sam krenula u prvi razred. Deca su me stalno zadirkivala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog toga, a mama, pošto nije znala šta da radi, odvela me je kod nutricioniste gde su mi prepisali prvu dijetu u doba kada sam imala samo sedam godina - počela je Đina priču za "Runner World".

pic.twitter.com/zvo73tOitk

— FikoR (@FikoR87) May 17, 2021

Iako je tokom godina uspevala da gubi i dobija kilograme, ključna tačka je bio momenat kada je imala 28 godina i 136 kilograma.

- Suprug i ja smo u tom momentu već godinama pokušavali da se ostvarimo kao roditelji, a lekari su uvek sugerisali da je moja prekomerena težina uzrok toga što ne mogu da ostanem u drugom stanju. Nije da nisam znala šta je zdravo a šta ne, šta goji a šta ne, nego jednostavno nisam imala meru. Tada sam krenula na jedan program u kom sam naučila da merim kalorije. Jela sam sve što poželim, a u notes sam zapisivala koliko sam kalorija unela. Kada bih došla do određene brojke, prestajala bih da jedem. Vremenom sam naučila šta ima previše kalorija, a šta jako malo, pa sam korigovala ishranu, a kilogrami su sami počeli da nestaju - dodala je Dejvijeva.

A post shared by Gina Davie (@ginabeanna)

- Nakon što sam skinula 30 kilograma, dočekale su me lepe vesti o trudnoći. Moram da priznam da sam imala problem sa usklađivanjem broja kalorija tokom drugog stanja jer sam želela da beba dobija sve što joj je potrebno dok je u stomaku. Isto važi i za period nakon porođaja, ali sam uspela. Suprug me je motivisao da postavim dobar primer za dvoje dece koje smo dobili u međuvremenu - ispričala je ona.

Đina je u periodu dugom devet godina uspela da izgubi 57 kilograma, a u međuvremenu se posvetila trčanju koje joj pomaže da održi vitku liniju.

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.