NIKO NE VERUJE DA JE OVO MAMA MIRE KARANOVIĆ: Podelila fotku sa 89. rođendana i zapalila mreže! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 21:59

NIKO NE VERUJE DA JE OVO MAMA MIRE KARANOVIĆ: Podelila fotku sa 89. rođendana i zapalila mreže! (FOTO)

Objava koja je mnoge oduševila.

Glumica Mirjana Karanović je uvek iskreno odgovarala na pitanja novinara o svojim životnim izborima koji nisu bili nimalo jednostavni.

Tako je u jednom intervjuu priznala zašto se nikada nije ostvarila kao majka:

- Kada sam bila mlađa, bila sam uverena da ću imati decu, muža i porodicu, ali život me je odveo na neku drugu stranu. Rat i devedesete su razbucali moje planove. Potom je sve krenulo u nekom drugom smeru. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu reći da se namerno nisam ostvarila kao majka, to nije bio moj plan. Ipak, svoj kapacitet da nekog volim i vaspitam preusmerila sam na drugačiji način. Nemam decu, ali imam đake, kao i klince u mojoj porodici kojima nisam majka, ali sam im tetka, baka. Prosto ne mislim da je moj život promašen zbog toga što nemam decu. Naprotiv. Ono najbolje u meni se ostvarilo. Tako da sam ipak srećna što živumo u vremenu gde je to pitanje individualne odluke - rekla je glumica.

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

Pre izvesnog vremena glumica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju povodom rođendana svoje majke Radmile koja je napunila 89. godinu. Naime, ona se uslikala sa majkom, i glumicom, dobrom prijateljicom Jovanom Petronijević, te je usnimila svoju majku koja je sebi za rođendan upravo poželela svojoj ćerki i njenoj prijateljici brak, decu i dugu karijeru.

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

- Želja mi je da se udate, da snimate filmove, da me gledate... baba da vas sluša... - govorila je Mirjanina majka, pre nego joj je ćerka poželela da ugasi svećiće na torti.

Možda se Mirjana nije ostvarila kao majka, ali je njena majka Rada svakako ponosna na nju, te ko zna možda joj se sada, u dubokoj starosti, želja da uda svoju ćerku na kraju i ostvari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.