NIKADA NE PADAJTE U OČAJ ŠTO I DALJE NEMATE PARTNERA: Neki od znakova mogu biti ovi, ali ljubav dolazi baš onda kada treba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKADA NE PADAJTE U OČAJ ŠTO I DALJE NEMATE PARTNERA: Neki od znakova mogu biti ovi, ali ljubav dolazi baš onda kada treba!

Kada nastupi pravo vreme, spontano ćete upoznati gospodina pravog.

Dok vas prijateljice iz dana u dan zaslepljuju svojim vereničkim prstenjem i neprestano pričaju o tome koliko je njihov dragi savršen, ne možete, a da ne pomislite bar ponekad , šta sa mnom nije u redu?

Na sreću, odmah da vas obavestimo da to nije istina. Naime, postoji velika mogućnost da ste, nakon dužeg perioda samačkog života, razvile fobiju od vezivanja za drugu osobu.

Previše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vam se dopala vaša sloboda i samostalnost pa sada, kada možda osećate potrebu za partnerom i stabilnijom vezom, mislite da s vama nešto nije u redu i da morate da se promenite.

Ipak, jedina stvar koju morate da promenite je stav i da se otvorite novim prilikama i novim ljudima.

Sledeće stvari ukazuju na to da imate fobiju od ulaska u vezu i da je to glavni razlog zašto ste još solo.

I dok ste bez problema posvećene poslu, vežbanju i učenju stranog jezika, posvećivanje drugoj osobi vam se čini kao ograničavanje slobode. Ipak, to ne mora da bude tako.

Vi ste ti koji određujete koliko ćete sebe dati i na koji način, važno je samo da pronađete osobu kojoj vaš tempo odgovara.

Istraživanja su pokazala da mnoge žene podsvesno "padaju" na loše momke i ženskaroše upravo zbog straha od veze. Drugi put recite "ne" takvom tipu frajera i osmotrite malo i one staromodne romantičare.

Nažalost, ovo je često posledica prošlosti. Morate da shvatite da ne postoje dve iste osobe na svetu i da ponekad vredi rizikovati pa čak i ako je najgori ishod slomljeno srce.

Ovo često proizlazi iz nesigurnosti i nedovoljno samopouzdanja. Očigledno smatrate da nemate šta da pružite drugoj osobi, što nije istina.

Ipak, ako je ovo slučaj, najpre treba da poradite na sebi i na vlastitoj mentalnoj slici, a tek onda da se upustite u ozbiljniju romansu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.