NIJE M*STURBACIJA: Od sada ORGAZAM možete doživeti u SEKSU bez PARTNERA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE M*STURBACIJA: Od sada ORGAZAM možete doživeti u SEKSU bez PARTNERA!

Vežite se, polećemo.

Ukoliko ste se pitali šta će još moderna tehnologija da nam donese, evo odgovora. Sada imate mogućnost da vodite ljubav bez partnera, u samoći i udobnosti svoga doma.

A post shared by @apptivado on Aug 7, 2018 at 8:34am PDT

Koliko je to dobro za socijalizaciju i budućnost čovečanstva?

Odgovor je, nije dobro, ukoliko uzmemo u obzir da se ljudska komunikacija polako već svodi samo na virtuelnu, izgleda da će i seks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pređe u ovu dimenziju.

Osim VR naočara, koje postoje,  od skoro je moguće i kupiti celokupnu opremu za virtuelni seks.

A post shared by Bfit_Barretto_PersonalTraining (@trainwithcee) on Aug 4, 2018 at 1:32pm PDT

Na tržištu postoji paket u kojem dobijate slušalice, naočare i ručni kontroler i to sve košta minimum 800 dolara.  Erotski video-materijali koji se prikazuju u virtualnoj stvarnosti snimljeni su ranije kao "konvencionalni porno-filmovi", ali snimani su kamerom koja snima čak 180 ili 360 stepeni.

Evo kako funkcioniše, avatarski seks!

Nakon što osoba stavi VR naočare, potpuno postaje deo scene, a njegova figura je postavljena u sam centar zbivanja, pored avatara koji predstavlja virtuelno telo sa kojim se upuštate u seksi igrice.

Osim 'filmova za odrasle', moguće je i igrati VR interaktivne seksualne igre, a interes za ovakvom vrstom zabave, kako pokazuju najnovija istraživanja, sve je veći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.